Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrobicykle
ENGWE EP-2 PRO 2022
Pridané: 5. decembra 2023
(naposledy upravené 5. decembra 2023)
- cena , výkon
este som nevyskusal
- vyborny pomer cena vykon
- kvalitne vyhotovenie, vybava a lakovanie
- velmi dobre 4 piestikove brzdy
- usporny motor - v porovnani s konkurenciou dlhsia vydrz baterie
- velmi pohodlny na bezne jazdenie
- znesie aj hrubsi teren a lahsie skoky (velke skoky som neskusal)
- spolahlivost
- zadna brzda je trochu hlucnejsia - obcas si suchne (mozno sa to vyriesi lepsim oblozenim)
Vyborny bicykel na bezne vylety i obcasne rychle zjazdy na trailoch (pre stredne narocnych jazdcov). Krasne zehli terenne nerovnosti. Kvalitne spracovanie, robustna zadna stavba a pekna povrchova uprava. Bicykel jazdim 2 sezony a som s nim velmi spokojny. Osobne som si iba vymenil prednu vidlicu za lepsiu, ale nie je to podmienkou (ta povodna by vyhovovala 99 jazdcov). Dojazd i kopcoch v pohode cez 100km. Zatial som neriesil ziadne poruchy. Za tie peniaze vyborna kupa.
Preslo malo km aby som posudil...
- dobrý produkt za výhodnú cenu.
Kvalitné prevedenie elektrobicykla, zatiaľ veľka spokojnosť. Rozhodne odporúčam všetkým ktorí nechcú veľa platiť a chcú jazdiť.
Kugoo Kukirin V3-2023
Registrovaný používateľ
Pridané: 4. novembra 2023
(naposledy upravené 4. novembra 2023)
- Jazdi sa na nom ok, nevidim ziadne prilis velke chyby. Ako zakladny ebike do mesta je to myslim pre vacsinu ludi dobra volba za dobru cenu (605 eur).
- je to cestny bike, aj ked sa tvari ako horsky. Nehodi sa prilis do kopcov. Ma iba 7 rychlosti vzadu, bez motora to do kopca nevyslapete, prevody nie su stavane na slapanie do kopca
- vie to iba tri rychlosti 1-20km/h, 2-30km/h, 3-40km/h. Nic medzi tym. Neda sa adaptivne pridavat na 5km/h, ci 10km/h a dat tempomat na zelanu rychlost. Na 1 sa to okamzite rozbehne na 20km/h. Skuste zabrat do pedalov na 1tke na uzkom chodniku, kde je vedla prudky zraz.
- brzdy su priemerne, brzda vpravo je predna, tak pozor, ktorou rukou brzdite
- display ide iba so zapnutou rychlostou, to iste svetlo. Neda sa ist vecer bez motora a zaroven mat zapnuty display so svetlom
Mam ho 2 tyzdne, za tu cenu je to asi dobra kupa, ale ma par nevychytanych much. Asi by som na buduce vyberal iny bike vhodny aj do kopcov, tento musia este doladit
- Bicykel je kvalitný.
Je to kvalitný bicyklel som s ním spokojný
- veľmi dobre jazdné vlastnosti
- stabilita
- pevná konštrukcia
- dosť ťažký na manipuláciu
Zatiaľ len málo jazdený,no spokojnosť
Som veľmi spokojný vyšli mi v ústrety a pomohli ako sa dalo ďakujem produkt ešte nemôžem hodnotit lebo ešte je skoro ale zatiaľ spokojný
- dobrý výkon
Ebike za 1500€, myslim ze nic lepsie na trhu nenajdete a uz vobec nie s bateriou 630W.
Microshift radi na moje prekvapenie hladko
Crussis Oli Largo 8.8-S 2023
Pridané: 28. septembra 2023
(naposledy upravené 28. septembra 2023)
Zakúpený v Fitshop.sk
- Pomer cena/výkon
Český výrobok
- Slušná výbava na tú cenu. Zatiaľ spokojný.
- Odporúčam.
Engwe Engine Pro 2022
Lubos
Pridané: 23. septembra 2023
(naposledy upravené 23. septembra 2023)
Najazdil som zatial len 200km vsetko funguje ako ma uvidim ako bude dalej
Engwe Engine Pro 2022
Pridané: 22. septembra 2023
(naposledy upravené 13. novembra 2023)
Zakúpený v Najkolobezky.sk
- Lacné a kvalitne odporúčam.
Už
Je super
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »