Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrobicykle
- Motor pomáha pri šliapaní
- Kvalitná konštrukcia.
- Nemá stojan a za takú cenu to by bolo minimum.
- Nemá aspoň zadný blatník
- Treba ešte počítať s ďalšími výdavkami ako napr predné zadné svetlo , predné zadné blatníky a stojan.
Na In Sportline už nie je k dispozícii.
Chceli sme ešte jeden menší.
- kvalitný produkt
- Bicykel prišiel poskladaný, stačilo nasadiť predné koleso namontovať pedále
Tento produkt ma zaujal hlavne cenou a výbavou. Kto nepreferuje zahraničné produkty tento zakúpený produkt pre mňa splnil očakávanie. V ten deň som najazdil 20km po lesnatom kopcovitom teréne. Bola to super jazda. Myslím, že pohon Bafang M 500 je super. Uvidím čo donesie budúcnosť. Zhrnutie: sto ľudí sto názorov.
- dlhý dojazd (do 210km)
- v súčasnej dobe (júl 2021) sa za tak dobrú cenu nedá nájsť lepší crossový elektrobicykel, ktorý spĺňa moje požiadavky (rám 20palcový, kolesá 28 palcové)
- Veľmi pekný a štýlový bicykel.Super....
po pár jazdách a cca 100km niečo praská-vŕzga v prednej časti, najmä v nerovnom teréne pri záťaži váhy tela do sedlovky a riadidiel. Dnes idem na servis. Možno je to len maličkosť. Inak SCOT Genius eRide 910 má atraktívnu farbu zeleno zlatej metalízy. Cena vyššia, ale zodpovedá výbave a kvalite. Inak veľmi dobrý. Odporúčam skúsenejším aj do ťažšieho terénu.
- Topka
- Po rovine velmi dobry dojazd aj 100 km
- Asistencia az do 29 km/hod
- Odpruzena vidlica
- Lahke nastupovanie
Priatelka si kupila mestský elektrobicykel Crussis e-City 1.14-S (2021) s bateriou Samsung - 630 Wh (17,5 Ah)
a trochu sme ho otestovali.
Po rovine bez problemov presiel 100 km. Motor pomahal pri 5 stupni asistencie do rychlosti 29 km/hod.
Ked sme isli cast po rovine a nasledne kopec s 250 m prevysenim a potom sme sa vracali naspät, tak sme presli 49 km a bateria bola uplne vybita. Po rovine sme pouzivali stupen asistencie 5 a do kopca stupen asistencie 3.
Dalsi test sme si dali po rovine asi 10km a nasledne do strmejsieho kopca kde priatelke po asi 2 km vypol motor. Po vypnuti a znovu zapnuti baterie, motor zase pomahal asi len 500 m a znovu vypol. Znovu sme bateriu vypli a zapli a skusil som ist ja. Mne uz motor isiel bez problemov a je to zjavne preto lebo som mal inu silu v slapani do kopca. Motor jednoducho vypol v pripade ze mal slabu pomoc od uzivatela. Inak si to neviem vysvetlit. Test sme opakovali a znovu ten isty vysledok, jej vyplo, mne nie.
Uplne nabitie baterie trvalo cca 8 hodin na nabijacke s 2 A.
Po dvoch mesiacoch zatial ziadna porucha, takze sme celkovo spokojny.
Jednoducho delo...
- cena, kvalita
- výdrž batérie
- Váha len 18,5 kg. Spoľahlivé radenie Shimano Deore. Veľmi dobré hydraulické brzdy. Vduchová vidlica s uzamykaním na riadidlách. Možnosť vybrať batériu aj s motorom a namiesto toho nasadiť kryt a bicykel teda použiť ako klasický bicykel s hmotnosťou 15,5 kg.
- Reálny dojazd sa pohybuje od 50-80 km podľa náročnosti terénu. Najľahší prevod by mohol mať viac zubov aby bol ešte ľahší.
V rámci cenovej kategórie veľmi dobrý ebajk s priateľným dojazdom, nízkou váhou a slušnou výbavou.
zatiaľ plná spokojnosť s výberom e-bicykla, s veľkosťou rámu, /aj dizajnom/, prevádzka zatiaľ bezchybná, poskladanie nenáročné, bolo potrebné mierne doladenie prehadzovačky a úprava dosadenia plášťa zadného kolesa
- Český, kvalitný výrobok
poviem po dlhšej dobe. Zatiaľ v poho
- Ergonómia bicykla je super, zatiaľ iba krátke trasy a dokonca bez pomocnej batérie jazda bola dynamická. Za málo peňazí by som povedal dosť veľa muziky. Super odporúčam treba to vyskúšať. Palec hore. :-)
- skrátka skvelý
Vyborny
Som spokojný
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »