Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrobicykle
- Zatiaľ iba prvá jazda všetko funguje ako má
Spokojný
Veľkosť bycikla nezodpovedá značenej veľkosti. Potrebovala som veľkosť S ,ale táto veľkosť v skutočnosti skôr zodpovedá veľkosti M. Pri mojej výške 160cm som ledva dočiahla špičkami nôh na zem a to pri najnižšej možnonej polohe sedačky. Tak isto som pre dcéru kúpila veľkosť M ,ale tiež by som povedala ze pre výšku 165,5 cm bohato stačí veľkosť S. Po funkčnej a výkonnostnej stránke to ešte neviem posúdiť ,keďže som bicykle kupovala v januári a vonku je ešte veľmi veľa snehu.
kúpený pre seniora ,
pre moje ptreby dostačujuci
Značku bicykla poznám nakoľko jeden už máme a sme s ním spokojný.
- Dobrá kvalita za tie peniaze
- Krásny vzhľad a detaily
Prvá jazda po kúpe v januári prebehla iba 6 km ale všetko šlo perfektné motor má dobrý ťah sram prehadzovanie išlo bezporuchovo trocha iný štýl ako u Shimano treba zvyknúť na veľký palec brzdy sram kotúče hydraulické organické dosky slušný účinok bez kvilenia trocha prednú treba dostaviť sem tam trenie vyplet sadne treba dotiahnuť ale ja som 110 kg žena 65kg uvidíme inak dizajnom som prekvapený na spracovanie a detaily.
- Kvalita výkonu motora
Zatiaľ slnil moje očakávania.
- Dobrý pomer cena/výkon
- Super
- Super
Slovenský výrobok ,
podpora zamestnanosti na Slovensku
Netrúfam si ešte hodnotiť,lebo som bicykel zmontoval len dnes 24.11 a odjazdil som na ňom len 50 km.Ale,zatial spokojnosť
- dizajn
KTM kvalita a spolahlivosť. Podtrženo sečtenoˇ
Veľmi dobre sa na ňom jazdí a aj ovlada
- Odporúčam hneď dokúpiť stojan. Výrobca by ho mal hneď montovať ako samozrejmosť.
- kvalita a rýchle dodanie
Ani som nemala možnosť ho poriadne vyskúšať a už sa objavili dve chyby,tak som ho musela vrátiť, som sklamaná z nákupu.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »