Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrobicykle
- Veľmi praktické a jednoduché ovládanie
- nečakol som, že za tie peniaze sa nájde taký E bike
Možno moc masívne kolesá, ale je to fajn strojovňa, čo ma milo prekvapilo, že pri zatlačení brzdy svieti zadné brzdové svetlo, montáž cca 30 minút, dobré zabalené, krásna matná čierna farba, veľká podpora el. motora aj na prvom stupni, odporúčam chlapom, alebo akčným ženám.
- dobrý pomer cena a výbava,
- kvalitné zmontovanie,
- e-pohon funguje efektivne,
- konfortnejšia geometria
- menší rozsah kazety- max je 36
spokojnosť, pre manželku, ešte len mierne pokročilú je akurát
- Super
Xiaomi HIMO C26 Max 2022
Pridané: 5. januára 2023
(naposledy upravené 5. januára 2023)
Zakúpený v Najkolobezky.sk
Spolahlivy vyrobok za dobru cenu.
- V tejto cenovej kategórii veľmi slušná kvalita a spracovanie. Úplne spĺňa očakávania. Motor je pomerne tichý pracuje veľmi prirodzene, krásne dávkuje výkon dokonca komfortnejšie a tichšie ako motor oveľa drahšieho výrobcu.
- Trocha vrže uchytenie motora ale nič čo by sa nedalo odstrániť ak ste trocha šikovný.
- Sikovný na bicyklovanie, aj na prevoz autom
Odporučil mi ho kamarát,ktorý za rok 2022 na nom prešiel 3500 km
- Nefunkčná predná brzda,odvzdusnenie v servise !
Umiestnenie motora v strede, zlepší komfort. Po 1300 km spokojnosť, až na tie zavzdusnene predné brzdy.
Pre rekreačného cyklistu je to za tú cenu dobrá voľba. Bicykel ma dizajn, ktorý zaujme, radenie je ľahké a presné, podpora motora je dobrá. Displej je prehľadný a poskytuje zaujímavé údaje.
Zvolil som veľkosť 20, ale napriek tomu, že mám 190cm sa mi to zdá byť zbytočne veľké ( a ťažké ). Možno by stačila 18. Dojazd zatiaľ neviem posúdiť, záleží na tom v akom teréne sa pohybujete. Strmé stúpanie dáva baterke zabrať, ale v prípade, že sa pohybujete len v ľahšom teréne, mohol by sa dojazd pohybovať okolo 50km.
- Výborný pomer kvalita-cena
Výborný pomer kvalita-cena
- Pokial e bike funguje, vsetko ok. Velmi dobry pristup predajcu k zakaznikovi.
- Po 4 mesiacoch pouzivania nastal problem. E bike sa nepodarilo zapnut. Predajca preskumal e bike a zistil problem s bateriou. Bateria bola obratom reklamovana u vyrobcu. Z jeho vyjadrenia som bol sokovany, predajca taktiez. Odpoved na reklamaciu, v baterii bola voda. Podotykam e bike nebol nikdy umyvany tlakovou vodou ani prepravovany za automobilom v dazdi(ako konstatoval reklamacny pracovnik Crussis). Ziadna konkretna informacia co bolo vlastne poskodene!!Najlepsie na koniec.Na zamietnuti reklamacie od Crussis chybala peciatka a podpis konkretnej osoby zodpovedajucej za vybavenie reklamacie. Bude podane odvolanie voci zamietnutiu reklamacie, pretoze som podmienky zaruky neporusil.
Ocenujem pomoc a ochotu predajcu pri rieseni problemu.e biky Crussis su mozno kvalitne( nikto nevyraba na 100% kvalitne) no Crussis ma svojim pristupom k zakaznikovi totalne sklamal.
Na zaver e bike ano, Crussis pravdepodobne uz nie.
Elegantný výrobok, spĺňa všetky mňou požadované kritéria
- silný 400 wattový motor
- pekný dizajn
- motor má v zadnom kolese a môže ísť celkom bez šlapania do pedálov. Stačí potočiť plyn na pravom riadítku
- 48 voltový systém lepšie ťahá do kopca ako napríklad len 36 voltový u mnohých iných elektrických bicykloch
- dosť silné predné svetlo
- kotúčové brzdy na prednom a zadnom kolese
- kolesá by mohli byť väčšie ako 14 palcové
- nemá zadné svetlo (treba si ho dokúpiť - hocijaké na batérie pre bicykel
Tento elektrobicykel som kúpil na minisagway.sk a slúži mi dobre. Má 400 wattový motor a 7,5 Ah batériu 48 voltovú. Má tri režimy fungovania. Ak je vypnutý, tak sa dá používať ako bežný malý bicykel. Ak je zapnutý tak sa dá šlapať do pedálov a motor výrazne pomáha. No a tretí režim je že ho zapnete, nasadnete a pridáte plyn otočnou pravou časťou volantu. Bicykel potom ide celkom sám bez šliapania. Bicykel KugooKirin V1 má celkom dosť dobre svietiace predné svetlo. Bohužiaľ zadné červené svetlo nemá. Stačí si nejaké kúpiť v bicyklovom obchode za cenu okolo 5 - 7 eúr. Bicykel má len 4 ledky ktoré ukazujú ako je nabitá či vybitá batéria. Nemá tachometer (cyklopočítač). No dá sa kúpiť za cenu od 12 do 20 eúr cyklopočítač (cyklocomputer) na bežný bicykel. Osadiť a vec je vyriešená. Maximálna rýchlosť je 40 km/h a dojazd na jedno nabitie okolo 25 km. Bicykel má na prednom a aj zadnom kolese kotúčové brzdy ktoré brzdia dobre. Celkovo za svoju cenu je to fajn bicykel.
dobrý bicykle
- Super bike
doteraz som vyšiel do všetkých kopcov kde som sa rozhodol íst
Reakcia obchodu Fitshop.sk
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
Sme radi, že ste tovar zakúpili u oficiálneho predajcu značky CRUSSIS pre Slovenskú republiku.
Ako jediný poskytujeme zloženie bicyklov / elektrobicyklov, prípadné reklamácie a servis riešime priamo u zákazníka.
S pozdravom,
Tím Fitshop
www.fitshop.sk
- pekný vzhľad
- dobre ťahá
- dobrý dojazd 630 Wh
- dobrá hmotnosť na elektrobicykel
- Záruka na elektrobicykel značky Crussis kúpený v e-shope je len 3 mesiace!!!
- potrebné je dotiahnuť a nastaviť súčiastky
- Nosič na fľaše zle umiestnený, škoda montovať...
- V ovládaní chýbajú hodiny - presný čas, merač za 15eur má viac funkcii
- Je to elektrobicykel a nemá namontované svetlo?
- jednoduchý predstavec na riadidlá - nastaviteľný stoji len o pár eur viac!
Záruka na elektrobicykel značky Crussis kúpený v e-shope je len 3 mesiace!!! Nikto s rozumom nerozmontuje bicykel po 150km a nepošle späť do obchodu na garančnú prehliadku! Hlavne po tom čo sám musel všetky komponenty dotiahnuť a nastaviť. To isté platí aj na predaj v kamennom obchode - darček pod stromček, už vidím ako v zime niekto ide na garančnú prehliadku. Jednoduché zbavenie sa zodpovednosti zo strany českého výrobcu Crussis. Vedieť túto informáciu - kúpim inú značku! Potrebné je vymeniť sedačku, vhodná je len na krátke trate, dokúpiť svetlá predné aj zadné čo je úplne nelogické je to predsa elektrobicykel a má už v sebe dosť veľkú a výkonnú baterku, prečo ešte dokupovať ďalšie na svietenie? Odporúčame aj vymeniť sedlovku za odpruženú je to úplne iná kvalita vozenia... Vozenie celková spokojnosť až na hore uvedené výhrady.
- pekný vzhľad
- dobre ťahá
- jednoduché ovládanie
- dobrá váha na elektrobicykel
- Záruka na elektrobicykel značky Crussis kúpený v e-shope je len 3 mesiace!!!
- potrebné je dotiahnuť a nastaviť súčiastky
- pri testovaní sa nosič úplne uvoľnil a padol na blatník
- jednoduchý predstavec na riadidlá - nastaviteľný stoji len o pár eur viac!
- Je to elektrobicykel a nemá namontované svetlo?
- Nosič na fľaše zle umiestnený, škoda montovať...
- V ovládaní chýbajú hodiny - presný čas, merač za 15eur má viac funkcii
- Zatiaľ som ho vyskúšal len čiastočne, ale vyzerá byť ok.
- Krátka skúsenosť, ale spokojnosť
Reakcia obchodu Fitshop.sk
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
S pozdravom,
Tím Fitshop
www.fitshop.sk
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »