Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrobicykle
- Motor batéria super
Ťažký
Cena - výbava-spokojnosť.
- splna to, co som ocakavala
ENGWE EP-2 PRO 2022
Registrovaný používateľ
Pridané: 26. júna 2023
(naposledy upravené 24. januára 2024)
- Dobrý výkon motora, stabilná jazda aj v horšom teréne, možnosť vybrať batériu a nabíjať ju doma, príjemná cena,veľmi dobrý predajca (najkolobezky.sk)
- Je dosť ťažký, docela hlúpo vymyslené umiestnenie kľúča batérie, slabšie brzdy
Predajca (najkolobezky.sk) úplne perfektný: v pondelok ráno 09:30 som si bicykel objednal aj zaplatil, v utorok ráno mi zazvonil kuriér s bicyklom v obrovskej a ťažkej krabici. Musel som počkať na pomoc so znesením, jeden to neodnesie. Aj keď sa mi najviac páčila čierna farba, kúpil som nakoniec oranžový, nech ma lepšie vidia šoféri áut
Obrázky na stránke sú hodne zavádzajúce: očakával som bicykel v štýle skladačiek ESKA, ale teda bicykel je riadny kus „železa“. Až po poskladaní som uznal, že deklarovaná nosnosť 150kg je úplne reálna (ja mám 185cm/106kg).
Takže po vybalení som skontroloval precízne zabalený obsah, všetko sedelo, navyše tam bola taška na zadný nosič. Bicykel som skladal podľa videa na YT na linke https://www.youtube.com... a skladanie prebehlo bez najmenších problémov.
Dofúkal som kolesá, predné na 1,5 a zadné na 1,8 Bar.
Prekvapila ma úplne suchá reťaz – má byť typu KMZ. Netuším, čo to je a či sa takáto reťaz má alebo nemá mazať, pre istotu som ju decentne naolejoval olejom na reťaze
Prvé nabíjanie trvalo asi 4 hodiny, nabíjačka bola niečo viac teplá ako vlažná, batéria úplne studená (nabíjal som ju vytiahnutú z bicykla).
No a prvá jazda ma úplne očarila: na rovnej ceste som vôbec nepoužíval pedále, nechal som to na motor. Vyskúšal som všetkých 5 režimov jazdy, na piatom som na rovnej asfaltke dosiahol rýchlosť niečo cez 40 km/h. Otestoval som aj jazdu do strmšieho kopca, ale tu som si už musel pomôcť pedálmi, ale ozaj iba tak, aby sa nepovedalo a bicykel ma vytiahol do asi 2 km dlhého stúpania na asfaltke úplne bravúrne. Horšie to bolo dolu kopcom: tie brzdy nemajú potrebnú účinnosť, takže radšej treba ísť pomalšie a opatrnejšie. Oni síce zabrzdia, ale nie tak efektívne, ako by som čakal.
Batériu teda nabíjam doma, bicykel mám v pivnici bytovky, kde je na schodoch do pivnice kus dosky v úlohe „rampy“. Dolu bicykel s obomi brzdami v pohode ubrzdím, hore vyjde (samozrejme po vložení batérie) bicykel na 1 stupni v pohode sám.
Čo sa týka LCD displeja, to ovládanie je dosť ťažkopádne, ale dá sa rýchlo pochopiť a nastaviť konfigurácia bicykla podľa potreby. Snáď iba resetovanie cesty mohlo byť v prvom menu.
Takže resumé: ak vám nevadí troška vyššia váha bicykla a až na tie troška slabšie brzdy hodnotím bicykel ako vynikajúci, jednoducho za málo peňazí veľmi veľa muziky a bicykel aj predajcu doporučujem.
Výborný
- Jednoduché ovládanie
- Kvalitné prevedenie
- Materiál
- Rýchlosť a svižnosť
- Skvelé osvetlenie v predu aj v zadu
- Denné svietenie
- Brzdové svetlo
- Odpruženie
- Zvukové ele. trúbenie
- Váha 40-45kg
- Dojazd vraj až 150km no realita aj pri šlapaní je max 120km na dve batérie zapnuté oddelene a to tak že prvých 60km jedna batéria a druhých 60km druhá batéria a aj to maximálne na pomocnom režime 1-2. Pri oboch batériách zapnutých súčasne a bez šlapania reálny dojazd do 50km.
- Nelogický počet kľúčov na zmontovanie, konkrétne veľkosť 15 je len jeden a pri montovaní predného kolesa si jednu stranu musíte pridržať kľúčom 15 a druhú krútite tiež veľkosť 15 ktorá žiaľ ale v baleni je len jedna. Takže bez ďalšieho kľúča to ide ťažko ba až vôbec ak nemáte doma svoj další.
- Káble na prepojenie predných svetiel sú odhalené holé káble aj so spojkou tým nechránené pred vodou a prachom. Preto odporúčam si ich izolepou omotať aby boli chránené.
- Taká drobnosť… prehadzovačku si treba vedieť nastaviť nakoľko z výroby je nastavená len tak aby bolo. Respektíve nebude vám rýchlosti správne nahadzovať. To sa ale asi dá čakať keďže je priamo z továrne.
Celkovo ale dojem veľmi dobrý a som nadmieru spokojný a na drobne nedostatky určite odporúčam !
- Baterka
- pomer cena / vybava
- 630wh bateria
S produktom som spokojný, presne tak ako bol prezentovaný na webe a aj funguje a slúži my k zatiaľ k mojej spokojnosti.
- Zatiaľ funguje spolahlivo
Nedá sa odobrať displej.
- Vyhovujúci
- Mám už skúsenosti s takýmto produktom
- Bosch pohon
- Spracovanie
- Zadný tlmič na obrázku eshopu, ktorý nie je ilustračný je odlišný s realitou.
- reťaz
zatiaľ super! dlhá výdrž batérie, jednoduchá manipulácia s e-bikom.
- Super
- Super
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »